top of page
Image by Taras Zaluzhnyi

V BOX

Voor een verrassende vaderdag

DIT UITGEKIENDE PAKKET OMVAT

  • 2 top glazen 'Grassl'

  • kleine extra surprise

  • 1 fles wijn te kiezen uit onze selectie

Liefdevol verpakt door Agna, charmant toegelicht door Kris.

De V Box kan worden afgehaald na afspraak op onze vertrouwde 11. Indien nodig kan er - als Corona geste - thuis geleverd worden in een straal van 20km*.


Prijs € 49,50 all in 


Bestellen of meer info via mail of telefoon

*Voor langere afstanden wordt er een kleine billijke vergoeding gevraagd.

Vaderdag: Tekst

ONZE V BOX SELECTIE

Maak uw keuze uit een van deze drie voorgestelde wijnen.  Kiest u liever persoonlijk een fles uit onze LIJST voor een exclusiever pakket? Ook dat kan uiteraard! De prijs wordt dan hieraan aangepast. 

MÂCON-VILLAGES TRADITION 2018

WIT

CHARDONNAY 

Domaine Deux Roches - Bourgogne / Maconnais

Frankrijk

Twee schoonbroers hebben dit domein halverwege de jaren 80 opgestart. Ondertussen heeft dit wijnhuis een goede naam en faam verkregen. De wijngaarden liggen voornamelijk in Saint-Véran en Pouilly Fuissé. Jaar na jaar leveren zij kwalitatief zeer hoogstaande wijnen. De wijnen van dit domein zijn enkel afkomstig van Chardonnay, hetgeen resulteert in een iets wat klassiekere stijl maar daarom niet minder lekker. Ze zijn deels in een eikenvat gerijpt, deze keuze geeft aan de wijnen een rijpere brioche en een boterachtige toon. Verder hebben we het typische steenvruchten karakter in deze wijn, het toonbeeld van een evenwichtige, moderne en verfijnde Chardonnay. De rest ontdek je in je prachtig nieuw Grassl Glass.

VBOX_wit

MIP 2019

ROSE

GRENACHE | SYRAH | CINSAULT

Sainte-Lucie - Provence

Frankrijk

Deze heerlijke roséwijn heeft zijn naam te danken aan zijn ligging 'Made in Provence'. De wijn wordt gemaakt op een jong en dynamisch wijndomein, met respect voor het verleden en een duidelijke visie op een mooie toekomst. . De bodem bestaat uit leem, klei en zand, dit geeft elegantie, kracht en finesse aan de wijn. In de neus rieken we luxe fruit, o.a. framboos. Deze rosé heeft een perfecte balans tussen moelleux en rijpe zuren en eindigt in een aangename en verfijnde finale.

Zeer breed inzetbaar, maar ook zeker lekker bij verfijnde gerechten. De rest ontdek je in je prachtige nieuwe Grassl Glass.

VBOX_rose

'GLOIRE DE MON PÈRE' 2016

ROOD

MERLOT | CABERNET SAUVIGNON | MALBEC 

Château Tour des Gendres - Sud Ouest

Frankrijk

Deze wijnen behoren tot één van de beste domeinen in Zuid-West Frankrijk. Het familiaal wijnbedrijf heeft door hun toedoen de regio Bergerac mee op de kaart gezet. De wijngaarden zijn verbouwd op kalk- en leembodems. 

We observeren de volgende aroma's: zwart fruit, chocolade, zoethout en viooltjes. Dit is een elegante maar intense rode wijn, die eventueel wat kan verder rijpen mede dankzij de presente tanninnes. De rest ontdek je in je prachtige nieuwe Grassl Glass.

VBOX_rood
Vaderdag: Ons team

GRASSL

Zwitsers vakmanschap

Alle Grassl glazen zijn gebalanceerd, licht en duurzaam en gemaakt van loodvrij kristal. Meerdere verwarmings- en koelcycli resulteren in de hoogste kwaliteit van glas.  Deze glazen zijn mondgeblazen, hiervoor zijn maar liefst 5 ambachtslieden nodig.

Vaderdag: Video

BESTELLEN

V BOX

Bestel hier je V BOX voor vaderdag op zondag 14 juni Heb je toch nog vragen of wens je meer info? Mail ons!

Bedankt voor je bestelling. Wij nemen spoedig contact op om verder af te handelen.

VBox
Vaderdag: Sales Lead
bottom of page