Kris_cursus_edited.jpg

A TASTE OF WINE

Een wijncursus gegeven door Kris Lismont, beste sommelier van België 2010.

Op een ongedwongen en ontspannen manier zet je de juiste en eerste stappen in de enorm boeiende wijnwereld. Vijf sessies van een kleine 3 uur telkens op dinsdagavond om 19:30 uur stipt. 


 

PRAKTISCH

Image by Alasdair Elmes

WAT

We leren en proeven de belangrijkste wijnstijlen en druivenrassen. Deze worden telkens aan de voornaamste wijnregio’s van de hele wereld gelinkt. Er wordt gebruik gemaakt van de doordachte proefmethode van WSET*. Je leert de belangrijkste aroma’s en smaken onderscheiden en benoemen. Deze cursus helpt je om je eigen mening te vormen ronde een (eerlijk) glas wijn. Uiterst handig bij al uw wijnaankopen, een stap om je eigen wijnkelder-kast aan te leggen. Ook niet onbelangrijk je krijgt de belangrijkste basisbegrippen mee om wijn en gerecht te combineren.

*WSET Wine and Spirit Education Trust is wereldwijd het belangrijkste en grootste wijneducatie platform.

Kris Lismont, beste sommelier van België

VOOR WIE

Iedereen die net dat tikje meer van wijn wil te weten komen. Je ontvangt een praktisch zeer overzichtelijk handboek, dat zelf na de 5 boeiende avonden een perfect naslagwerk zal blijven. Je leert graag wat bij en wordt graag geïnspireerd door de wijnpassie van Kris. Er is voor deze cursus geen specifieke kennis verreist.

hoevedebrieser.jpg

WAAR & WANNEER

Hoeve de Brieser in Mettekoven (Heers). Onze buren hebben een mooi ruimte ter beschikking, waar alles in een optimale setting kan plaatsvinden.


DI 17/3  DI 24/3  DI 31/3  DI 21/4  DI 28/4 

We houden dus rekening met de schoolvakanties.


Aanvang stipt om 19:30 uur  

Einde uiterlijk om 22:30 uur

wset

KOSTPRIJS

Prijs € 295 incl. BTW

alle te proeven wijnen en het zeer overzichtelijke

handboek inbegrepen.


OPGELET! Het aantal cursisten is beperkt.

Wij kunnen uw deelname pas definitief bevestigen

na ontvangst van de betaling.