top of page

Vergeet Vaderdag niet!

Kijk jij ook nog steeds op naar die geweldige papa van jou?

Er is altijd wel iets dat hem bijzonder maakt want het is jouw papa!

Daarom kan je hem voor vaderdag een fijn Mondevino Moment bezorgen…

Dit op verschillende manieren: een wijnbelevingsbon, een mooie fles of meerdere flessen bubbels, elegant of liever iets met meer power? Zelfs onze MVGIN40 Mondevino Gin kan een geweldig idee zijn.
Wij staan graag met raad en daad klaar in onze Shop in Mettekoven op den elf. Uiteraard gaat uw bezoek aan ons steeds gepaard met het proeven van een mooie wijn. Dit maakt je bezoek steeds uniek.

Dus kom gerust af en we maken als “dealers of happiness” niet enkel u maar ook vele anderen graag blij.


Noteer zeker en vast ook 24 juni in uw agenda.


Dan laten we met veel plezier iets meer dan 40 wijnen proeven die we in Zuid-Afrika mochten ontdekken. We laten u kennis maken met het bijzondere potentieel van dit mooie unieke land. Er zullen wijnen te proeven zijn van wijnmakers waar we van onder de indruk waren…

Of door de prijs/plezierverhouding, of door de originaliteit, puurheid, klasse of nog door het gewoon lekker zijn.Dit gaat alweer een geweldig Mondevino Moment zijn waar je absoluut moet bijzijn. Kijk voor alle juiste info even op https://www.mondevino.be/evenementgegevens/south-african-mondevino-wine-experience


Daarna duiken we de zomermaanden in, en zijn we op een enkele zaterdag na steeds beschikbaar voor al uw wijnwensen.


We werken ondertussen ook verder aan een geweldig mooi gevarieerd najaar. Met heel wat events op de agenda. Maar daarover binnenkort meer.


U leest het we zitten niet stil.


Dus heel graag tot snel!


Gezondheid

Agna en Kris

154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page