top of page

Tip Top

Het Bloesemseizoen zit erop en we voelen ons Tip Top.


Aanstaande zondag is het Moederdag, een dag waarop we de mama's passend eren. Ook een dag waar je voor een passend presentje mag zorgen. Agna pakt voor u in wat Kris en uzelf uitkiest. Kiezen kan uit een heerlijke bubbel, wit, rood of rosé of nog wat fijn glaswerk.


Zaterdag kan je terecht zoals steeds tussen 14.00 en 18.00 uur.

Is dat niet mogelijk?

Geen probleem wanneer we niet "on the road" zijn dan kan je gerust terecht na een seintje.We mochten eindelijk, en gelukkig de voorbije weken weer veel mensen welkom heten op verschillende leuke en lekkere degustatie momenten.Heb jij in de komende weken of maanden ook zin in zo'n Mondevino Moment, neem dan even contract op en dan bespreken we alles volgens uw smaak...


Voor de maanden Mei en Juni hebben we alweer een originele witte en rode wijn geselecteerd als Tip Topper. Wijnen met GLUP, erg verteerbaar en zeer mooie balans. Kom ze gerust proeven op een zaterdagmiddag tijdens het shop moment. (14.00 tot 18.00 uur)
De technische uitleg kan je op onze site www.mondevino.be terug vinden.

Maar het beste is dat je gewoon een aantal flessen komt halen.

Stijl en etiket zijn in elk geval origineel!

Heel goed nieuws is dat we u NU reeds verklappen dat je alvast met STIP ZONDAG 23/10 moet noteren in de agenda. Dan zorgen we voor hét Mondevino WIJNevent van het jaar.

We zijn bezig met de eerste afspraken, en willen dan ook heel graag een prachtige degustatie voorschotelen.

Ook zullen er in het najaar extra Mondevino Momenten plaatsvinden.

Dan kan u ook nog eens proeven wat wij de voorbije en komende maanden hebben ontdekt, en op de kop hebben kunnen tikken.

Er staan voor ons nog heelwat trips en beurzen op de agenda. Calabrië, Bourgogne, Champagne, Dusseldorf... Het Oosten...en zelfs begin volgend jaar eindelijk Zuid-Afrika. Maar daarover ten gepaste tijde veel meer.


We kunnen u maar 1 goede raad meegeven als "dealer of Happiness", geniet op de Momenten dat je kan en mag... Want dat is iets wat ze je niet meer kunnen afpakken.

Gezondheid en graag tot binnenkort in het mooie Mettekoven.


Agna en Kris

Mondevino.


154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page