top of page

Pasen brengt echte verrijzenis

De afgelopen 2 jaren waren"du jamais vu" en de situatie is voor velen onder ons nog steeds niet als ervoor. Voor sommige zal het ook nooit meer hetzelfde zijn.

Ook nu nog zitten (te)veel mensen met problemen en vragen over iets waar er maar weinigen een pasklaar antwoord op hebben.


Agna en ik zijn steeds positief ingesteld en we geven u wel graag antwoorden met goede eerlijke wijnen. Zeg nu eerlijk een mooie (schuim)wijn kan ons toch blij maken.De familiefeesten kunnen weer, de communie en lentefeesten zijn eindelijk mogelijk op een "normale" manier.

Dit zijn traditioneel momenten waar we samen het glas heffen. Waar mooie verhalen worden opgerakeld en waar er onvertgetelijke herrineringen worden gemaakt.


Aan alles en iedereen merken we dat de nood aan die momenten van ongedwongenheid en samenzijn hoog nodig zijn.


Staat er 1 van de komende weken voor jou een feest op de agenda, en je moet wat wijnadvies hebben?

Dan is er maar 1 adres waar je voor elk budget geschikte wijnen kan vinden.

We bespreken en proeven wat en zo pak je uit bij vrienden, kenissen en familie en doe je ook jezelf een (klein en fijn wijn) pleziertje.

Onze jarenlange ervaring helpt ons en jullie om er ook op wijngebied een onvergetelijk moment van te maken. We weten uiteraard raad met jullie wijn en spijs vragen.


1 van onze geplande events de komende weken, een tasting bij onze partner Swerten en een beetje meer was alvast in no time volledig volzet. Sorry voor degene die er niet kan bijzijn.


Maar geen nood want we hebben verder ook nog wel leuke Mondevino Momenten in petto.

Blijf ons hiervoor volgen op onze sociale media kanalen, FB, Insta, Twitter, maar ook en vooral kijk nu en dan eens op onze site www.mondevino.be

Daar kan je ineens ook op een makkelijke manier een (beperkt) deel van ons gamma terugvinden.Regelmatig krijgen we de vraag voor een wijncursus, een degustatie op maat, of het "wijn" begeleiden van een event. Contacteer ons gerust voor meer info.Wij wensen iedereen alvast een fijne Pasen.

Graag tot binnenkort, in Mettekoven of elders...


Agna en Kris

Mondevino210 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page