top of page

HISTORISCHE TIJDEN

2020 Zal om verschillende redenen de geschiedenisboeken ingaan. We gaan het meest gebruikte woord van de laatste 8 maanden niet gebruiken.

Toch is er wel degelijk het 1 en ander veranderd in ons leven.


Toch blijven we (best) positief en zorgen we voor passende afleiding.

Verwen jezelf of je bubbel met lekkere bubbels! Met het Champagne huis Legras & Haas hebben we sinds jaren reeds een uitmuntende producent in huis.

Wil je graag iets van onze eigen Haspengouwse bodem? Mondevino is ook fiere partner van wijndomein Cuvelier uit Jesseren... De (Mousserensde) wijnen van Yves en Miet vallen vooral in de smaak dankzij hun Pure Expressie.


Verder houden we de vinger aan de pols bij onze wijnboeren, die zich in allerijl klaarmaken voor de oogst. Want in Bourgogne zal de "vendange" niet meer lang op zich laten wachten.

Buiten onze "klassieke" domeinen (oa. Marchand- Tawse) zijn we de laatste tijd bezig geweest met wat nieuwigheden en kunnen we jullie heel binnenkort trots enkele "NIEUWKOMERS" melden.

Aangezien het heel vaak micro cuvées zijn zal het jammer genoeg voor de happy few zijn.

Hebben jullie een vraag voor een specifieke, en in deze tijden, veilige activiteit of tasting? laat het ons dan zeker weten, dan zoeken we samen naar een passende formule.

Want ook in deze tijden wil Mondevino jouw op een persoonlijke manier een opperbest wijnmoment bezorgen.

Kijk zeker eens op onze uitgebreide wijnlijst, er is voor elk wat wils.

We bekijken ondanks alles het leven door een rosé bril, en weet dat een goede gezondheid ook vaak te linken is aan een goed glas (h)eerlijke Wijn.


Ook willen we in september het MondeVino Wijnabonnement lanceren, maar daarover later ook graag meer. Hou het ondertussen veilig en gezond.


Cheers

Agna & Kris

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page